Известие

Collapse
No announcement yet.

Копче за ел. огледала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Копче за ел. огледала

Помагайте колеги,пре.ба ми се копчето за ел. огледалата и ако някой има някое излишно много моля да помага да драсне едно ЛС с цена и телефон.(GTV-то е първа серия '97 , никакви лифтирания)

PS към Моделаторите:Знам , че темата ми не е за този раздел , но много ви моля оставете я една седмица някой да се закачи че удрям на камък и в търсачката и в MOBILE-to
    Благодаря
    Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 15:31.
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

И моето копче беше повредено ,работеше само в едната посока. Купих си друго от колега от форума ,което се оказа ,че също не работи. Разглобих и двете ,и им почистих пистите ,бяха целите омазани в някаква грес. Сега си работят и двете ,но съм в чужбина и няма как да ти пратя едното. Разглоби го ,почисти го и може да тръгне. Успех
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

.

Проблема е , че прияртелката ми си беше оставила там посредата чантата и като я взимаше по закона на мърфи откърти самото кръгло копче с презрамка ли незнам с какво.Ще стане ли ако взема такова копче от 156 и мус сменя само карантиите и саи запазя основата?

Comment

Ами на 156 незнам какви са копчетата ,но ако е като на GTV-то ,няма да имаш никакви ядове. Копчето се разглобява на парчета лесно и можеш да си смениш само джойстика ,а платката с пистичките да си остане от старото бутонче
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

не си спомням дали ти ми беше писал за копчето от бравото, но ако не си се оправил още мисля, че копчето от браво ще стане, че даже и ще си гъзар със средна позиция на стрелката с която сменяш кое огледало да командва (на ГТВ няма средна позиция и постоянно едното огледало е "под контрол");
          не съм 100% убеден, защото не съм го пробвал от бравото, но на вид, размер и букса са еднакви... ако намериш и всичко си стане ток, кажи за да знаят колегите които се нервят от липсата на средната позиция, че може да се оправи

ПС: gtv-тата са "фаза" а не "серия'

Comment

.

Благодаря на отзовалите се.
            Взех си копче от 156 за 10 лв.-еднакви са.
            И има средна позиция.
            На няколко Пазаджишки морги ми искаха по 60лв.(само не разбрах това цени за цели GTV-та ли са?)
            Що се отнася за "фазите" не съм много запознат и се извинявам,просто познанията,страстта и голяма част от автопарка ми е от едни други времена една друга ера-когато Алфите са били на серии
            Темата е за чистене!
            Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 16:06.

Comment

Working...
            X